Verzin een nieuwe KROOST-slogan en….win!

'Ouderschap zonder fratsen'- dat is nu al meer dan een jaar (woohoo, we waren jarig!!) onze slogan. Tijd voor iets nieuws! Denk je mee?

‘Ouderschap zonder fratsen’- dat is nu al meer dan een jaar (woohoo, we waren jarig!!) onze slogan. Tijd voor iets nieuws! Denk je mee?

Deze actie is inmiddels gesloten

Het afgelopen jaar zijn we van drie naar zeven vaste redactiemedewerkers gegroeid, ontvangen we steeds meer prachtstukken van gastauteurs, steeg het bezoekersaantal van tientallen naar tienduizenden per maand en zijn opiniestukken van onze hand in diverse kranten en tijdschriften verschenen. We zijn enorm trots op deze reikwijdte van KROOST; het betekent dat de tijd écht rijp is voor een andere invulling van het ouderschap.

Op een verjaardag eet je een taartje, maar kijk je ook vooruit naar wat komen gaat. Wie zijn we, waar willen we heen? De twee O’s in onze naam verwijzen naar onvoorwaardelijk ouderschap; een term die ontleend is aan Alfie Kohn, die met zijn boek Unconditional Parenting voor velen een grote inspiratie is geweest om de opvoeding van hun kinderen radicaal om te gooien. De ‘fratsen’ in onze slogan verwijst naar opvoedtrucjes – daar zijn we niet zo van. Opvoeden gaat over zoveel meer dan door straffen en belonen je zin krijgen: ouderschap is een zoektocht, waar de relatie tussen ouder en kind een voortdurende bron van inspiratie, verandering en zelfontdekking is.

Waarom dan toch een nieuwe slogan? Simpel: omdat het de lading niet dekt. KROOST is en blijft een site voor ouders, opvoeders en opvoedprofessionals, die op zoek zijn naar een liefdevolle, invoelende manier van omgaan met kinderen, maar we zoeken naar een slogan die meer recht doet aan de groeiende diversiteit aan meningen, inzichten en ervaringen op ons platform.

Bezorg jij ons het ‘eureka-moment’? Dan hebben wij een bedankje voor je klaarliggen: webshoppen bij 33Made By Bir, Hazeltjes of een prachtige afdruk van twee geselecteerde foto’s van onze huisfotograaf Suzan Put. IMG_3016aDe winnaar mag kiezen, de andere cadeautjes gaan naar twee andere leuke inzendingen. 3

Laat ons hieronder al je briljante ideeën horen, dank je wel alvast!

*** Door slogans bij ons in te sturen, doe je afstand van je copyright en draag je alle rechten over aan KROOST. Verzin je een leuke slogan die we gebruiken, dan levert je dat naast eeuwige dankbaarheid een fysiek bedankje op.

Deel je liefde
Annemiek Verbeek
Annemiek Verbeek

Vindt van alles over van alles, maar schrijft als freelance journalist vooral over opvoeding, onderwijs en (geboorte)zorg. Probeert her en der ook wat in de praktijk te brengen op/met twee schoolgaande dochters van 10 en bijna 8 en een heerlijke peuter van 3.

Artikelen: 36

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud