De KROOST-gaat-als-een-speer winactie!

Cadeautjes geven is vaak leuker dan ze krijgen. En omdat we graag met jullie willen vieren dat het goed gaat met KROOST, delen we uit.

Deze actie is inmiddels gesloten.

KROOST bestaat nog niet eens een jaar en toch wisten al 123.137 unieke bezoekers ons te vinden en is de website bijna 250.000 keer bezocht. Vorige maand ging het zelfs zo hard dat onze server er bijna het loodje door legde. Dat is enorm veel en daar zijn we zo ontzettend blij mee. Dank jullie wel! Daar hoort een leuke verrassing bij.

Winactie #1

Kennen jullie de boeken van uitgeverij Snor al? Wij wel en we vinden ze geweldig. Uitgeverij Snor is zo lief geweest om twee van hun prachtig vormgegeven boeken beschikbaar te stellen. Twee boeken waar écht leuke tips over opvoeden in staan. En je kunt een van de twee winnen.

Eerst hulp bij vaderschap

Vadersboek_cover_LR

Veel boeken voor aanstaande vaders zijn er niet, laat staan léuke boeken. Maar dit is er een: Eerste hulp bij vaderschap, geschreven door Gerard Janssen. Doe mee met de actie en misschien ligt hij straks bij jou op het nachtkastje.

Opvoedkalender Opvoedkalender 3D

Kennen jullie Eva Bronsveld? Wij wel en ze is hartstikke leuk. Daarnaast schrijft ze praktische boeken waarmee je het ouderschap leuker en makkelijker kunt maken. En ook de Opvoedkalender kan straks bij jou op de kast staan.

 

 

Winactie #2

Ennnnnnn… toen wij aan jullie vroegen wat je graag zou willen winnen, zeiden sommige lezers: iets om samen met de kinderen te doen. Nou, dat hebben we even geregeld.

flyer_bannerDe Ouders Natuurlijk Beurs is inmiddels een begrip. Elk jaar komen duizenden ouders en kinderen bij elkaar op een van de leukste beurzen van Nederland, waar van alles te doen is. Dit jaar verzorgen Linda, Hiranthi, Suzan en Gabriëlle namens KROOST verschillende lezingen, een workshop en kunnen jullie ons vinden bij de KROOST-tafel om even te komen buurten. Wil je er ook bij zijn? De Ouders Natuurlijk Beurs stelt twee kaartjes beschikbaar!

 

Hoe doe je mee?

Liefst stellen we geen voorwaarden, maar dan hebben we je e-mailadres niet. Je kunt daarom een bericht onder dit artikel achterlaten of je opgeven voor onze nieuwsbrief. De sluitingsdatum is zaterdag 18 april om 12 uur. Wij trekken dan een paar namen uit de hoge hoed, en wie weet zit jij daarbij. Oh, en: laat ons even weten voor welk cadeautje je graag mee wilt doen!

 

Deel je liefde
Gabriëlle Jurriaans
Gabriëlle Jurriaans

Ooit ben ik begonnen als jeugdhulpverlener, maar heb me de laatste jaren helemaal op het schrijven gericht. Ik schreef eerder stukken over opvoeding voor onder andere NRC Next, De Groene, Vonk/ Volkskrant en voor verschillende tijdschriften en websites. Momenteel werk ik aan een boek en wil ik nieuwe projecten ontwikkelen, met name op het gebed van internetjournalistiek. Ik geniet erg van mijn twee 'knurften' waar ik elke dag van leer.

Artikelen: 58

92 reacties

 1. Wat leuk! De ON-beurs lijkt me leuk maar dan ben ik niet in Nederland. Het vaderboek likkt me super voor een man die wèl Nederlands leest dus ik zou graag de kalender willen winnen. Lijkt me een superfijne hulp-bij-opvoeden :).

 2. ik wist niet eens dat er een nieuwsbrief was! Dus of ik nou een van dieleuke dingen win of niet, ik heb me in ieder geval geabonneerd op de nieuwsbrief. Gewonnen heb ik dus al 🙂

 3. Leuk! Ik doe graag mee! Kan wel wat tips gebruiken! Kaartjes voor de beurs of de opvoedkalender zouden mooi zijn!

 4. Oh, een boek voor papa. Dat zou papa tof vinden. Hij is heel nieuwsgierig naar OO, maar we hadden nog geen passend papaboek gevonden.

 5. Proficiat!
  het vadersboek, voor de lieve leesverslaafde papa, dieaf en toe tot wanhoop gedreven wordt door onze 2 maanden oude dochter.

 6. Heel fijn te lezen dat jullie zoveel mensen weten te bereiken!!! Want dat betekent ook veel gelukkige(re) kindjes.
  Wij zouden héél graag de opvoedkalender willen winnen! 🙂

 7. Wat een leuke winactie! Ik woon met mijn man en drie zoontjes (0-2-4jaar) in de VAE, dus kan jammer genoeg niet naar de beurs. Maar ik zou heel graag de opvoedkalender winnen 🙂

 8. Wat gaaf, zoveel hits alweer. Dat mag gevierd worden! Ik zou wel nr de ON beurs willen, dus dat zou ik als winactie prijs kiezen 🙂

 9. Ik volg jullie al via facebook, maar dit is een goed moment om me aan te melden voor de nieuwsbrief. Ik zou de kalender wel willen winnen, want naar de ONbeurs gaan we sowieso al.

 10. Dit is zeker reden voor een feestje 🙂 Dat er nog vele mooie successen mogen volgen! Zowel het boek als de kalender spreken mij erg aan. De beurs ook maar dan ik helaas niet.

 11. Jullie hebben een hele leuk website! Sinds m’n zoontje 8 maanden geleden is geboren ben ik hier wekelijks te vinden. Ontzettend veel geleerd. Ik doe graag mee met de wedstrijd voor 2 kaartjes voor de beurs!

 12. oh wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee met de winactie voor kaartjes voor de ON Beurs. Een dagje genieten van mijn gezinnetje op de leukste beurs ooit.

 13. Zo leuk!!!! Ik zou heel graag Eerst hulp bij vaderschap willen winnen voor een lieve vriend die (een tikje onverwacht, maar heel gewenst) vader gaat worden!

 14. Gefeliciteerd! Ook ik doe graag mee met de winactie. Je weet nooit..! Aangezien vriendlief geen echte lezer is, ga ik voor de ON beurs kaartjes of de kalender!

 15. “Eerst hulp bij vaderschap” lijkt mij wel een handig boekje om als vader en aanstaande vader te hebben. Ik heb al veel geleerd me de eerste, maar nu de tweede er in Augustus aankomt, zijn er vast nog zat dingen die ik niet weet 🙂

 16. Hoi!

  Wat een geweldige actie! Zou graag voor het vadersboek meeloten.
  Pappa’s weten toch altijd minder dan mama’s…. 😉

  Groetjes, Viv

 17. Ik zou graag voor eerste hulp bij vader schap willen gaan, mijn zwager wordt in juni voor de eerste keer vader dus hij kan een steuntje in de rug kunnen gebruiken. ik me meteen ingeschreven voor de nieuwsbrief.

 18. Ik ga voor Het vadersboek | Gerard Janssen | 9789079961887 voor manlief aangezien vader zijn van onze tweeling Lucas & Eva van 16 maanden soms toch echt wel een lastige taak is hahaha

 19. Winactie supergaaf! Leuk dat jullie zo groeien! Vind cadeautjes altijd leuk en kijk een gegeven paard niet graag in de mond. Alle prijzen zijn leuk, maar als ik dan toch een voorkeur op moet geven dan ga ik voor de opvoedkalender!

 20. Jeeeeeeeee wat fijn om te horen dat er zoveel interesse is in opvoeden op de kroost-manier!
  En wat boffen wij als lezers dat we dan ook nog iets kunnen winnen.
  Wij zouden de opvoedkalender supergraag winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud