Hoe Piet kleur kreeg – winactie

Het is bijna zover: Sinterklaas komt weer naar Nederland. Met zijn Pieten. Welke kleur die Pieten zullen hebben, dat is nog de vraag. Terwijl volwassen Nederland zich boos maakt in het debat rondom Piet’s huidskleur, doet schrijver en Gordontrainer Saskia Henderson het op de creatieve manier: zij maakte er een vrolijk kinderboek over.

Deze actie is inmiddels gesloten.

‘Hoe Piet kleur kreeg’ is een boekje voor ouders die op een vrolijke manier willen uitleggen waarom er verschillende kleuren Pieten zijn. In de kauwgomballenfabriek gaat iets mis en dan vliegen de verfspetters in het rond!

In het nawoord schrijft Saskia: ‘Geen kind doet moeilijk over een paard op de daken of het zetten van je schoen voor de centrale verwarming. Dus kunnen we ook Piet moeiteloos de nieuwe eeuw inloodsen en zo het feest weer leuk maken voor iedereen’.

2014-11-10 15.31.25 copy
De kleurige tekeningen zijn van Minke Willemse

Winactie!

Het boekje ‘Hoe Piet kleur kreeg’ is te koop met korting: als je rechtstreeks bij Saskia Henderson bestelt met de mededeling dat je via KROOST komt, kun je het boek kopen voor 10,95 in plaats van 12,95! Bestellen kan via info@hendersontrainingen.nl

Op 5 december zal Saskia onder de mensen die besteld hebben via KROOST vijf lootjes trekken en die krijgen dan het aankoopbedrag teruggestort!

Deel je liefde
Gabriëlle Jurriaans
Gabriëlle Jurriaans

Ooit ben ik begonnen als jeugdhulpverlener, maar heb me de laatste jaren helemaal op het schrijven gericht. Ik schreef eerder stukken over opvoeding voor onder andere NRC Next, De Groene, Vonk/ Volkskrant en voor verschillende tijdschriften en websites. Momenteel werk ik aan een boek en wil ik nieuwe projecten ontwikkelen, met name op het gebed van internetjournalistiek. Ik geniet erg van mijn twee 'knurften' waar ik elke dag van leer.

Artikelen: 58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud