4000 Facebook-likes; wij zijn blij met jullie!

Vierduizend likes op Facebook, vierduizend mensen die KROOST volgen, meepraten en artikelen delen; we zijn hartstikke blij met jullie en daarom delen we cadeautjes uit.

Deze actie is inmiddels gesloten. De prijswinnaars krijgen zo snel mogelijk bericht.

Onder álle – dus niet alleen de nieuwe – volgers die reageren, verloten we twee superduperverrassingspakketten vol leuks, lekkers en moois. Wil jij kans maken op zo’n pakket, laat dan hieronder (op de site of op Facebook) een reactie achter.

Het hoeft niet, maar we vinden het wél leuk om van jou te horen wat KROOST voor jou boeiend maakt, wat – eventueel 🙂 – beter kan en welke onderwerpen wat jou betreft bovenaan ons lijstje zouden moeten staan.

Op naar de volgende 4000 likes, spread the word!

 

Deel je liefde
Annemiek Verbeek
Annemiek Verbeek

Vindt van alles over van alles, maar schrijft als freelance journalist vooral over opvoeding, onderwijs en (geboorte)zorg. Probeert her en der ook wat in de praktijk te brengen op/met twee schoolgaande dochters van 10 en bijna 8 en een heerlijke peuter van 3.

Artikelen: 36

21 reacties

 1. Bij Kroost lees ik de dingen waarvan ik zelf ook al zo’n vermoeden had… de bevestiging is heerlijk. En soms zit iets anders. Ook heel waardevol (niet altijd fijn/makkelijk) om te ontdekken. Al met al krijg ik van Kroost lezen een betrouwbaar gevoel, hoe het ouderschacp (voor mij) klopt, en dat jullie de stukken met hart en ziel maken. Voor de liefde, niet voor het geld (hopelijk word er wel genoeg verdiend?!!).

  Dank en vooral doorgaan : )

 2. ‘be the parent you needed as a child’.
  Dit probeer ik heel hard, maar vind het erg moeilijk. Deze site zet me vaak met beide benen op de grond, geeft me stof tot nadenken en praktische tips om een bewuste ouder te zijn.
  Verrassingspakket erg welkom trouwens! 😉

 3. Ik vind dit een fijne site en volg jullie graag op facebook. Het is fijn om dingen te lezen die nader tot jou en jouw manier van opvoeden liggen dan de gebruikelijke mamasites

 4. Kroost betekent voor mij zoveel als thuiskomen, als een verademing, als steun ook,…. ik heb al heel veel tegenkanting gekend in mijn manier van opvoeden die werd afgedaan als te braaf, niet streng genoeg,…. terwijl mijn dochters het uitstekend doen en gelukkig zijn omdat ik hen net niet naar mijn hand zet maar hun eigenheid tot bloei laat komen. Bij Kroost vind ik zoveel (h)erkenning dat ik blij ben niet de enige te zijn die niet autoritair is, die kinderen wil ondersteunen ipv kneden,… het geeft mijn zelfvertrouwen als mama een boost en het is altijd leuk om telkens nieuwe thema’s besproken te zien. Rond tieners zou ik graag ook wat meer vernemen en hoe ondersteun je een gevoelig kind met een hele sterke eigen wil. Het is al een uitdaging geweest om de juiste balans te vinden tussen ondersteunen en jezelf niet laten overheersen want daar neigt het al eens toe. Alvast bedankt voor alle mooie bijdragen waarbij ik al wel een traantje bij wegpink. Jullie leveren een onschatbare bijdrage!

 5. Super zeg! Van harte! 😉 En terrecht, super heb echt veel aan jullie ‘site’….. Weet ik het even niet, schakel in mijn hulplijn in hihihi…(jullie dus) fijn om even met ‘onbekenden’ ervaringen uit te wisselen Of nouja te lezen en de herkenbaarheid van vele ouders… THANKS! 🙂 En natuurlijk doe ik ook graag mee voor zo’n leuk suprisepakket voor ons!
  Groetje

 6. gefeliciteerd met jullie 4000 likes. Kroost bied boeiende artikelen over no nonsens opvoeden. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Heerlijk om te lezen tussen al die ‘fancy’ opvoed verhalen.
  Over hoe normaal het is om borstvoeding te geven, te dragen, maar ook hoe je met respect met je kindjes om kan gaan. Niet straffend, maar ondersteunend.

  Fijn, blijf zo doorgaan

 7. Gefeliciteerd! Ik vind Kroost makkelijk te lezen en vaak geeft het mij een gevoel van herkenning. Maar soms zet het mij aan het denken, bedankt daarvoor!

 8. Ow ik zou zo graag iets winnen . Kroost heefd ons thuis boel op stelten gezet en ook de oppas krijgt leesvoer van kroost. Nu mijn zoontjes verjaardag binnekort is zou datlpi kado voor ons zijn

 9. Gefeliciteerd! En wat een ontzettend fijn signaal dat Kroost ook echt een plek is waar we (zij die het net even anders doen) ons hart op kunnen halen en van elkaars ervaringen kunnen leren. Dat we nog veel mogen lezen en delen!

 10. Dank je wel kroost, ik wist niet dat jullie een facebook-pagina hadden, dus naast de nieuwsbrief ga ik jullie nu ook daar zoeken en liken!
  Proficiat met 4000 volgers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud