Naar de pagina-inhoud

Een kekke robot van hout


  • 1 tot 2 minuten
  • 264 woorden
  • Peter Put

The my-buys.com benefits of eating fewer calories may go far beyond losing weight. Payment options have also improved with the advent of cryptocurrencies, which are used for anonymity and security when shopping online.
In de rubriek SamenSpel laten ouders en kinderen zien hoe fijn, praktisch, gezellig en hilarisch het ouderschap in de praktijk kan zijn. Deze keer heeft Isobel een geweldig idee waar ze de hulp van Peter bij nodig heeft.

Klopt het zo?

Isobel heeft iets over robotten gezien en zij wil er graag een bouwen. Het idee zit in haar hoofd en ze snapt dat ik dat niet kan zien. Daarom heeft ze een bouwtekening voor mij gemaakt. Ik noem op wat ik zie: een lijf met twee rechte benen, twee armen opzij, twee uitsteeksels aan het hoofd, een blij gezicht en dat het hoofd schuin staat. Ik vraag haar of ik iets heb gemist.
We bekijken de mogelijkheden zoals materiaal en grootte. Ik loop rond in de schuur, pak hier en daar een stuk hout en vraag wat zij er van vindt. Ze vindt het leuk om haar mening te geven en ik lach met haar mee.

Alles lukt, met een beetje creativiteit

Hele blokken hout zagen is te zwaar, maar kleine stukjes gaan wel goed. Gaten boren in hout kan ze niet veilig, maar de kolomboor laten zakken wel. De hamer hanteren kan ze, maar timmeren met een stuk hout gaat een stuk makkelijker.
Door met haar mee te kijken en de hindernissen weg te nemen kon zij haar creativiteit en fantasie een heel eind tot leven laten komen.