Filmpje: Zit stil en houd je mond!

Op het Youtube-kanaal van Vrije Denkers vind je een paar prachtige filmpjes. Bijvoorbeeld deze, met een stuk uit de speech van astrofysicus Neil deGrasse Tyson.

Op het Youtube-kanaal van Vrije Denkers vind je een paar prachtige filmpjes. Bijvoorbeeld deze, met een stuk uit de speech van astrofysicus Neil deGrasse Tyson.

Kinderen worden geboren met een natuurlijke nieuwgierigheid naar de wereld om hen heen. Nog voor zij kunnen praten of lopen doen zij allemaal één ding: de wereld ontdekken. Het zijn allemaal wetenschappers in de dop. En wat doen wij ouders met die aangeboren kwaliteit?

Meer lezen over creativiteit?

 

 

Deel je liefde
Gabriëlle Jurriaans
Gabriëlle Jurriaans

Ooit ben ik begonnen als jeugdhulpverlener, maar heb me de laatste jaren helemaal op het schrijven gericht. Ik schreef eerder stukken over opvoeding voor onder andere NRC Next, De Groene, Vonk/ Volkskrant en voor verschillende tijdschriften en websites. Momenteel werk ik aan een boek en wil ik nieuwe projecten ontwikkelen, met name op het gebed van internetjournalistiek. Ik geniet erg van mijn twee 'knurften' waar ik elke dag van leer.

Artikelen: 58

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud