In de Media

Op deze pagina vind je waar KROOST zoal in de media te vinden is.

Een artikel van Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing over de voordelen van Surinaams opvoeden deed eind mei 2015 veel stof opwaaien. Een samenvatting van een veel gelezen artikel (‘Misplaatste lofzang op ‘Surinaamse’ opvoeding) op deze site, werd onder de kop ‘Leer kinderen zelf morele beslissingen nemen’ gepubliceerd in op de opinie-pagina van de Volkskrant. Ook mocht Annemiek op FunX FM het KROOST-standpunt toelichten tijdens een uitzending rondom dit onderwerp.

Op 8 oktober 2014 publiceerde de Volkskrant ons Time-in: het redelijke alternatief voor het strafstoeltje artikel op de website: Is je kind in de hoek zetten wel zo’n onschuldig opvoedmiddel?

Ook De Morgen (BE) publiceerde ons Time-in: het redelijke alternatief voor het strafstoeltje artikel op hun website op 8 oktober 2014: Is je kind in de hoek zetten wel zo’n onschuldig opvoedmiddel?

LINDA. publiceerde ons Time-in: het redelijke alternatief voor het strafstoeltje artikel op de website op 9 oktober 2014: Geen time-out maar een time-in voor je (driftige) kind.

Radio1 Hautekiet (BE) publiceerde een verwijzing naar ons Time-in: het redelijke alternatief voor het strafstoeltje artikel op de website op 17 oktober 2014: Hoe straf jij je kind?.


In Kinderwijz (rubriek De Fakkel) noemt Marielle van Buro Bloei KROOST. En in hetzelfde blad in de jan/feb/maart-editie 2015 staat de column van Gabriëlle over o.a. KROOST.

In Krant van de Aarde wintereditie 2014/ 2015 een stuk over natuurlijk ouderschap waar Gabriëlle voor geïnterviewd is.

Op de VARA opiniesite Joop staat ons stuk ‘Moeten we echt strenger zijn tegen kinderen? Liever niet!’

Hiranthi staat met haar stuk over het gedachtegoed van Maria Montessori en verantwoordelijkheid op nivoz.nl (voorheen hetkind.org).

Ga naar de inhoud