KROOST op de Ouders Natuurlijk Beurs

Komende zaterdag, 6 juni, is het weer zover: de Ouders Natuurlijk Beurs! Een beurs voor blije bewuste ouders, daar is KROOST natuurlijk bij. Kom langs voor een praatje, een kijkje in onze mobiele bibliotheek of kom naar onze workshop en lezingen!

We zijn te vinden in de Brandingzaal, stand 31. Je zult daar in elk geval onze redacteur Suzan vinden om een praatje mee te maken, een folder mee te pikken en vragen te stellen. Kom vooral langs! Onze stand is klein, maar fijn!

 

En waar is KROOST nog meer te zien en te horen? Nou hier!

Workshop: Een vrolijke workshop waarin je spelenderwijs iets leert over samenwerken. Gegeven door Hiranthi en Linda, 11.45-12.45 Veluwezaal.

Koestering, goed voor baby’s, nu en later: als er iemand de wetenschap over baby’s is ingedoken, dan is het Linda wel. Zij weet als geen ander wat koestering betekent voor baby’s. Haar lezing is van 13.15-13.45 in de Kasteelzaal.

Onvoorwaardelijk ouderschap in een voorwaardelijke maatschappij: Een onvoorwaardelijke ouder zijn is een ding, maar hoe doe je dat in een maatschappij die van voorwaarden aan elkaar hangt? Hiranthi vertelt je er alles over om 15.30-16.00 in de Patiozaal.

Deel je liefde
Linda Rikkers
Linda Rikkers

Begon haar loopbaan als Creatief Therapeut en communicatietrainer. Ontdekte bij BOVA borstvoedingsmagazine haar liefde voor schrijven, is vaste blogger voor Dragen&Voeden en losse schrijver voor diverse ouderschapsmedia. Zij is babykenner met bijzondere belangstelling voor de link tussen hechting, hersenen en immuunsysteem. Start binnenkort met workshops en lezingen via Lindar, Creatief Ouderschap. Leerde misschien nog wel meer van haar drie kinderen dan zij van haar.

Artikelen: 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud