Thuis overleven

Bottom Line US governmental agencies don’t go after the people who buy it, but Buy baclofen Australia postal inspectors will confiscate it if they find it. Highly effective if you are in the need form a balanced dose.
Wij gaan een weekend kamperen met ons gezin en een groep vrienden. Helaas zonder pubers, want onze oudste zoon blijft thuis.

‘Overleven’ noemt hij het, met een grote lach. Samen met een vriend moet dat helemaal gezellig gaan worden.

De buren worden ingeseind; die houden natuurlijk graag een oogje in het zeil, en moeten wel lachen om de stoere plannen. We zwaaien op vrijdag twee vrolijke jongens uit.

Zondagavond rijden we weer terug. In de auto grappen mijn man en ik over wat we aan zullen treffen thuis. Een grote bende? Als het huis er nog maar staat! De verrassing is stiekem best groot. Het huis is keurig schoon. Schoner dan we het achterlieten zelfs: de vloer is gezogen en gedweild.
Ze hebben best gevarieerd gegeten: pizza Margarita én pizza Hawaii

De jongens zeggen dat het leuk was, alles is prima verlopen. Ze hebben films gekeken, een rondje gefietst, wat kersen van de boom in de voortuin geplukt en gegamed. We zien ook dat ze prima gegeten hebben, bij het oud papier ligt een flinke stapel lege pizzadozen. Niet dat het niet gevarieerd was hoor, ze aten groenten (pizza Margarita) en fruit (pizza Hawaii). En een paar baguettes als snack tussendoor.

Een paar dagen later vraag ik of hij een volgende keer thuis gaat overleven, of dat hij weer met ons mee kamperen gaat. Zoon aarzelt even. Het was toch best veel werk geweest, vooral die vriend van hem. Hij spuugde de kersenpitten zomaar uit op de vloer! En om dat allemaal weer opgeruimd en schoon te krijgen, dat was toch wel een hele klus.

Deel je liefde
Suzan Put
Suzan Put

Beelddenker met ontelbaar veel hobbies, twee rechterhanden en fingerspitzengefühl. Moeder van puberzonen en kleuterdochter.

Artikelen: 6

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud