Wil je ons steunen?

KROOST is een breed platform voor ouders: om te discussiëren, te informeren en te opiniëren. Helaas kost dat veel geld. Wil je Kroost helpen?

Sharing= caring

Geld is niet het belangrijkste, onze lezers zijn dat. Jij dus 🙂 Door onze artikelen te verspreiden en zoveel mogelijk te delen, via Twitter, Facebook en andere sociale media, kun je actief helpen KROOST in de lucht te houden.

Doneren

Als je doneert krijg je in ruil daarvoor onze eeuwige dank en kunnen wij onafhankelijk blijven. ‘Eerlijk’ is inmiddels een wat uitgehold begrip, maar wij streven ernaar om goed onderbouwde artikelen te maken, relevante informatie te verschaffen en over zaken te schrijven die je niet snel ergens anders kunt vinden. Dat beloven we. Gun je ons een kopje koffie?


  • Het bedrag waar wij je eeuwig dankbaar voor zullen zijn.
  • Jouw e-mailadres

Partnerprogramma

Via een partnerprogramma met Bol krijgen wij een kleine commissie, mocht je op een boekenlink klikken en tot aanschaf overgaan. Wij zullen echter alleen naar boeken linken waarvan wij denken dat zij relevant en interessant voor je zijn.

Adverteren

Er is mogelijkheid om te adverteren op KROOST. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, onze voorwaarden zijn zeer aantrekkelijk!

 

Ga naar de inhoud