Win een gouden boekje

Anders is leuk. Anders is anders. Respect voor anderen is respect voor ‘anders’. En respect, dat begint bij anderen behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden.

Om te vieren dat KROOST is geboren, geven we tien gouden boekjes weg. Je weet wel, dat zijn die kleine mini-boekjes met de gouden band. Het boekje ‘Anders is leuk’ van Francine Oomen is kleurrijk en erg schattig.

Wil jij er eentje hebben? Laat het ons weten via Twitter, laat een berichtje achter op Facebook of op de website.

Deel je liefde
Gabriëlle Jurriaans
Gabriëlle Jurriaans

Ooit ben ik begonnen als jeugdhulpverlener, maar heb me de laatste jaren helemaal op het schrijven gericht. Ik schreef eerder stukken over opvoeding voor onder andere NRC Next, De Groene, Vonk/ Volkskrant en voor verschillende tijdschriften en websites. Momenteel werk ik aan een boek en wil ik nieuwe projecten ontwikkelen, met name op het gebed van internetjournalistiek. Ik geniet erg van mijn twee 'knurften' waar ik elke dag van leer.

Artikelen: 58

3 reacties

  1. Gefeliciteerd met deze prachtige website!
    Ik hoop er veel interessante info te gaan lezen, met natuurlijk ouderschap zijn we al bekend, maar we willen ons graag ook meer verdiepen in onvoorwaardelijk ouderschap.
    Onze drie kindjes zouden het heel leuk vinden om het boekje te winnen, ze zijn verslaafd aan verhaaltjes voorgelezen te worden, daarvan krijgen ze nooit genoeg. En dit onderwerp past helemaal binnen ons gezin.
    Ik volg jullie al op facebook, nu ook op Twitter en heb me net ingeschreven voor de nieuwsbrief.
    Succes met dit mooie initiatief!

  2. Van harte gefeliciteerd met deze mooie website! Wat fijn dat ie er nu is. Het voorziet vast in een behoefte. In ieder geval in de mijne:-) Ik hoop hier in de toekomst nog vele interessante en nuttige artikelen te kunnen lezen. Veel succes gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud