Welkom op KROOST!

Het heeft even geduurd, maar het is zover: het platform voor onvoorwaardelijk ouderschap is online! KROOST is een website voor alle ouders, opvoeders, juffen en meesters, opa's en oma's, kortom: iedereen die met kinderen te maken heeft. Hier kun je informatie vinden over hoe je op een fijne, relaxte en vooral liefdevolle manier met je kind om kunt gaan.

Het heeft even geduurd, maar het is zover: het platform voor onvoorwaardelijk ouderschap is online!

KROOST is een website voor alle ouders, opvoeders, juffen en meesters, opa’s en oma’s, kortom: iedereen die met kinderen te maken heeft. Hier kun je informatie vinden over hoe je op een fijne, relaxte en vooral liefdevolle manier met je kind om kunt gaan.

Natuurlijk, er zijn honderden opvoedsites en allemaal weten ze hoe het moet, dat opvoeden. KROOST is een beetje anders: hier vind je informatie die goed onderbouwd is en uitgaat van wederzijds respect en liefde. Elk kind en elke ouder is anders. Daarom vind je op KROOST geen standaardtrucs en kunstjes, zoals ‘als je A doet, doet je kind B’, maar wél heel veel inspiratie om de relatie met je kind zo fijn mogelijk zelf vorm te geven. Zonder fratsen dus.

Het gaat om je eigen weg vinden, jezelf en je kind leren kennen. Over een authentieke relatie opbouwen, niet alleen met je kind, maar met iedereen die je lief is. En een relatie kost nu eenmaal tijd en is altijd in ontwikkeling. En het gaat niet alleen om opvoeden, maar ook over de wereld om je heen en hoe je die een beetje mooier en vriendelijker kunt maken.

KROOST is vooral bedoeld als breed platform, voor en door ouders zoals jij. Kom vooral meepraten op het forum, schrijf een gastbijdrage, stuur je mooiste foto’s of tekeningen op, geef interessante links door of laat het weten als er iets in je buurt te doen is!

Om de opening van KROOST te vieren geven we tien Gouden Boekjes weg: ‘Anders is leuk!’, over wederzijds respect, met tekeningen van Francine Oomen. We zouden daar natuurlijk helemaal geen voorwaarden aan willen verbinden, maar omdat we dan niet weten wie je bent is het handig als je ons leuk vindt op Facebook, volgt op Twitter of Pinterest, of je opgeeft voor de nieuwsbrief. Kijk maar.

Heel veel plezier!

Hiranthi, Linda en Gabriëlle

KROOST

Deel je liefde
Gabriëlle Jurriaans
Gabriëlle Jurriaans

Ooit ben ik begonnen als jeugdhulpverlener, maar heb me de laatste jaren helemaal op het schrijven gericht. Ik schreef eerder stukken over opvoeding voor onder andere NRC Next, De Groene, Vonk/ Volkskrant en voor verschillende tijdschriften en websites. Momenteel werk ik aan een boek en wil ik nieuwe projecten ontwikkelen, met name op het gebed van internetjournalistiek. Ik geniet erg van mijn twee 'knurften' waar ik elke dag van leer.

Artikelen: 58

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud