KROOST is een maand oud!

Lieve lezers, Precies een maand geleden werd KROOST geboren, hét platform voor onvoorwaardelijk ouderschap. Met opiniërende artikelen over ouderschap met een stevige onderbouwing. Tot onze verbazing haalden we afgelopen maand een lezersaantal van over de 23.000 unieke bezoekers. Dat is enorm! Daar zijn we niet alleen verrast, maar ook vreselijk dankbaar voor. Het betekent dat de tijd rijp was voor een breed gedragen platform, waar we kennis met elkaar kunnen delen en uitwisselen.

Lieve lezers,

Precies een maand geleden werd KROOST geboren, hét platform voor onvoorwaardelijk ouderschap. Met opiniërende artikelen over ouderschap met een stevige onderbouwing.

Tot onze verbazing haalden we afgelopen maand een lezersaantal van over de 23.000 unieke bezoekers. Dat is enorm! Daar zijn we niet alleen verrast, maar ook vreselijk dankbaar voor. Het betekent dat de tijd rijp was voor een breed gedragen platform, waar we kennis met elkaar kunnen delen en uitwisselen.

Hulp

Wij hopen dat je geniet van KROOST en dat het ook een beetje voelt als van jou. We staan altijd open voor suggesties, vragen of opmerkingen. Mocht je KROOST willen ondersteunen, dan zijn wij daar ontzettend blij mee. Het zorgt ervoor dat KROOST kan blijven bestaan en dat we nog veel meer moois kunnen maken.

Maar je kunt ook op andere manieren helpen:

  • Heb je een bedrijf en wil je adverteren? Heel graag! Onze tarieven zijn uiterst ‘onvoorwaardelijk’ 😉
  • Ben je een (amateur)fotograaf en lijkt het je leuk om jouw werk op KROOST te zien?
  • Ben je blogger en wil je graag iets schrijven?
  • Heb je ideeën voor nieuwe artikelen?
  • Houd je een bijeenkomst of lezing? Laat het ons weten, dan zetten wij het voor je op de kalender. Ook tips over websites en boeken zijn van harte welkom.
  • En het allerbelangrijkste: deel onze artikelen zoveel mogelijk! Op Twitter en Facebook. Via de mail. Attendeer je school of kinderdagverblijf op ons bestaan. Val je ouders ermee lastig. Laat je horen!

Laten we er samen iets moois van maken!

Warme groet,

Hiranthi, Linda en Gabriëlle

Deel je liefde
Gabriëlle Jurriaans
Gabriëlle Jurriaans

Ooit ben ik begonnen als jeugdhulpverlener, maar heb me de laatste jaren helemaal op het schrijven gericht. Ik schreef eerder stukken over opvoeding voor onder andere NRC Next, De Groene, Vonk/ Volkskrant en voor verschillende tijdschriften en websites. Momenteel werk ik aan een boek en wil ik nieuwe projecten ontwikkelen, met name op het gebed van internetjournalistiek. Ik geniet erg van mijn twee 'knurften' waar ik elke dag van leer.

Artikelen: 58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud