Brené Brown over schuld in ‘Blamers Anonymous’

Wie krijgt de schuld? In dit treffende filmpje vertelt Brené Brown over ‘blaming’ en het ondermijnende effect op relaties.

Brené Brown deed onderzoek naar schaamte, en ontdekte hoe schaamte en perfectionisme hand in hand gaan. Zij schreef hierover het boek De kracht van kwetsbaarheid.

In dit (Engelstalige) filmpje vertelt ze over gemorste koffie, en de verslaving aan het zoeken naar een schuldige. Grappig en pijnlijk herkenbaar.

Meer weten? Linda Rikkers vertelt op de Ouders Natuurlijk Beurs over kwetsbaarheid, en hoe je een nieuwe kracht in jezelf kunt aanboren. Als mens, en als ouder. Ouders Natuurlijk Beurs, 7 november om 15.00 uur: Stel je kwetsbaar op en laat je licht schijnen
Deel je liefde
Linda Rikkers
Linda Rikkers

Begon haar loopbaan als Creatief Therapeut en communicatietrainer. Ontdekte bij BOVA borstvoedingsmagazine haar liefde voor schrijven, is vaste blogger voor Dragen&Voeden en losse schrijver voor diverse ouderschapsmedia. Zij is babykenner met bijzondere belangstelling voor de link tussen hechting, hersenen en immuunsysteem. Start binnenkort met workshops en lezingen via Lindar, Creatief Ouderschap. Leerde misschien nog wel meer van haar drie kinderen dan zij van haar.

Artikelen: 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud